Morgen verschijnt VanVelzen’s derde album, ‘The Rush Of Life’, en dat schreeuwt VanVelzen van de daken. Letterlijk, want om de release te vieren geven VanVelzen en band in samenwerking met Sky Radio en Nationale-Nederlanden diezelfde dag een uniek concert bovenop het dak van de Delftse Poort in Rotterdam. Het 153 meter hoge gebouw, beter bekend als het Nationale-Nederlanden gebouw, is een van de hoogste blikvangers in de skyline van de Maasstad. Een echte rush is dus verzekerd!

Twee en een half jaar werkte VanVelzen samen met zijn band aan ‘The Rush Of Life’. Het album werd geschreven en opgenomen met een aantal topproducers in vier verschillende landen. Dit resulteerde in twaalf gloednieuwe songs. Het album, z’n meest biografische ooit, vertelt het verhaal van VanVelzen’s indrukwekkende levenswandel; van z’n eerste aanraking met muziek, tot de geboorte van zijn eerste kind.

Vanaf morgen is ‘The Rush Of Life’ overal verkrijgbaar. Digitaal, op CD én in zeer gelimiteerde oplage ook als luxe LP package inclusief de CD. Komende zomer is VanVelzen met ‘The Rush Of Life’ te horen en zien op festivals als Concert At Sea, Zand, Beatstad en het RTL Viert de Zomer Concert. In het najaar trekken VanVelzen en band met een nieuwe theatervoorstelling door het hele land.

Deel: