In 2011 waren de Toppers op zoek naar een 5e Topper en beleefde zangeres Judith Peters en zanger Danny Nicolay het moment van hun leven door drie dagen als 5e en 6e Topper voor een uitverkochte ArenA op te mogen treden. Ook dit jaar bieden de Toppers drie zangers en/of zangeressen een unieke kans op een optreden op het grootste meezingfeest van Nederland! Het is natuurlijk de droom van elke artiest om voor een uitverkochte Amsterdam ArenA op te treden en… dit is je kans!

Vandaag (29 maart) om 17.00 uur begint een zoektocht van vijf weken waarin de Toppers op zoek gaan naar drie zangers en/of zangeressen voor de Toppers halftime show. Een 20 minuten durend, geproduceerd showblok waarin onder begeleiding van feestorkest Factor 12 de ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. Als een van de winnaars schitter jij drie dagen lang tijdens Nederlands grootste muziekspektakel op het podium, krijg je alle aandacht in de pers en beleef jij het spektakel als niemand anders. De gehele Toppers halftime show wordt voorzien van een prachtige lichtshow en effecten en wordt geregistreerd en vereeuwigd door maar liefst 20 camera’s. Ga vanaf vandaag 17.00 uur naar www.5minuten.tv, doe online auditie en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Elke donderdag om 17.00 uur sluit de stemronde en begint de volgende. René, Gerard en Jeroen kiezen vervolgens elke week twee weekwinnaars uit de Top 25. Deze finalisten worden wekelijks op vrijdag bekend gemaakt in de landelijke media en op 5minuten.tv.

De tien finalisten zullen zich vervolgens live moeten bewijzen voor de Toppers zelf. Tijdens deze finale wordt bekend welke drie zangers en/of zangeressen op 17, 18 en 19 mei mogen optreden tijdens de Toppers halftime show van Toppers in Concert 2012! De gehele wedstrijd is te volgen op 5minuten.tv.

Deel: