Het meest bekeken tv programma van de Brabantse televisie, zit de komende week in het Oostenrijkse Kirchberg en Westendorf voor de tv opnamen van ‘Brabant Toppers in de Sneeuw’. Daarnaast hebben de producenten van Brabant Toppers, Ivo Franklin en Tom van der Borst, overeenstemming bereikt met TV Limburg, voor het produceren van “Limburg Toppers”, de Limburgse versie met Limburgse artiesten. TVL zal het programma na de zomervakantie programmeren.

In oktober van dit jaar zal “Brabant Toppers in de Zon” worden gemaakt. Dan zullen de makers van Brabant Toppers afreizen naar Turkije, om daar een zomers vervolg te maken op ‘Brabant Toppers in de Sneeuw.’ Dat het succes van Brabant Toppers niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de belangstelling van de Hilversumse producenten, die momenteel de deur plat lopen om te kijken op welke wijze Brabant Toppers wordt gemaakt, waarbij intussen zelfs onderhandelingen worden gevoerd over het maken van een Nationaal TV programma.

De eerst volgende opnamen van Brabant Toppers in Nederland zijn op 24 april a.s. in de Twee Gebroeders in Etten-Leur. Gratis entree kaarten voor deze opnamen kunt u verkrijgen via de website van Brabant Toppers

Foto (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: