Op zondag 13 mei organiseert Racoon op de Grote Markt van Goes een benefietevenement ten voordele van Stichting Jayden. Het feest gaat Racoon & Friends for Jayden heten en begint om 17u30. Racoon, de 3JS, Gers Pardoel en Danny Vera maken er een onvergetelijke avond van! Racoon and Friends for Jayden wil geld inzamelen om verder onderzoek naar neuroblastoom te steunen, ondermeer om het genezingsproces van deze akelige ziekte bij kinderen een stuk aangenamer te maken.

Stichting Jayden heeft al verschillende ambassadeurs; Racoon, Johnny Hoogerland, John de Wolf, Muis en Leeuw. Deze mensen hebben zich al langer gebonden aan de Stichting, maar dat volstaat op zich niet om vooruitgang te maken met het onderzoek.

Racoon schaarde zich een tijdje terug achter de Stichting, ondermeer door alle opbrengsten van hun huidige single ‘Don’t Give Up The Fight’ integraal aan de vereniging door te sluizen. De band is erg begaan met het onderzoek en met het harde werk van de Stichting. Ze staan dan ook voluit ter beschikking voor interviews. Voor een afspraak kan je terecht bij management@racoon.nl.

We gaan heel binnenkort nog een special guest aan de line-up toevoegen maar daar hoort u heel snel meer over.

Tickets kosten €9 in de voorverkoop. Je kan hiervoor terecht bij de horecazaken aan de Grote markt in Goes, bij alle VVV kantoren in Zeeland, in alle Free Record Shops en Van Leest zaken in Nederland en België en online via www.racoonandfriendsforjayden.nl.

Foto (c) Shanna Wiggerman/Maxazine.nl

Deel: