Alex, bekend van de carnavalshits ‘De Liefde’ en ‘Zigge Zagge’ en de hit ‘Een Bossie Rooie Rozen’ en Patty Brard, bekend van de feestkrakers Patty’s Party Volume 1 en de carnavalshit ‘Het Leven Is een Feest’ zijn samen de studio in gedoken om dé carnavalskraker van 2012 op te nemen. Alex en Patty hebben elkaar ontmoet bij producer en tekstschrijver Emile Hartkamp. Emile is de bekendste songwriter van Nederland en heeft inmiddels meer dan 70 gouden platen op zijn naam staan. Hij produceerde eerder samen met Norus Padidar voor Frans Bauer, René Froger en Marianne Weber.

Emile en Norus produceerden het solo feestalbum Patty’s Party Vol. 1 en zijn nu druk bezig met een uniek album voor Alex, waarbij een heel orkest Alex ondersteunt in zijn repetoire. In de studio van Emile hebben Alex en Patty elkaar ontmoet en het klikte direct.

Aanleiding voor deze unieke samenwerking is een recordpoging om de grootste polonaise ter wereld te organiseren, onder toeziend oog van het Guinness Book Of World Records. De stad, locatie en datum zijn nog even geheim, maar worden binnenkort bekend gemaakt via de Facebook van Patty (www.facebook.com/PattyBrard) en Alex (www.facebook.com/AlexWielders). Houd deze dus goed in de gaten voor nieuws.

Foto (c) Armelle van Helden/Maxazine.nl

Deel: