41.000 Enthousiaste bezoekers in 3 dagen waarvan 2 uitverkochte (vandaag en vrijdag); ruim 150 acts op 11 podia; 5000 campingbezoekers, gemiddeld 25 graden en 0 calamiteiten. Zie hier in een notendop de start van het festivalseizoen door een geslaagde Paaspop. De editie van 2011 bleek er een van nieuwe records en vele hoogtepunten: muzikaal, organisatorisch, klimatologisch en qua sfeer. Met een dag extra en een forse uitbreiding van het programma ten opzichte van eerdere edities was in organisatorisch opzicht de groei al evident.

Nooit eerder trokken zoveel bezoekers op één dag richting Schijndel: 12000 vrijdag (uitverkocht), ruim 14.000 gisteren en vandaag maar liefst 15.000 bezoekers (weer uitverkocht). Dat 41.000 festivalgangers van ruim 150 live-acts en een uitgebreide randprogrammering genoten, bewijst dat het publiek deze organisatorische ontwikkelingen bijzonder weet te waarderen.

Ondanks dat het festivalterrein dagelijks vele bezoekers te verwerken kreeg was het door de goede spreiding van het gevarieerde programma over de verschillende podia nergens te druk en kon iedere bezoeker zijn/haar act naar keuze live aan het werk zien. Het mooie weer droeg er ook aan bij dat de bezoekers die liever van de zon genoten een relaxed plekje op het middenterrein van het festival opzochten.

Deel: