Ex-Spice Girl Mel B. krijgt haar eigen realitysoap. Mel, haar man Stephen Belafonte, en de drie kinderen van Mel (waarvan twee dochters uit een eerdere relatie) worden voortaan gevolgd door de camera’s, waarbij bekeken wordt welke delen op TV zullen verschijnen. De dochters van Mel zullen niet continue gevolgd worden, hoewel de kinderen wel zijn opgegroeid met camera’s om zich heen. “Mijn dochter vroeg na de proefweek waar de camera’s waren”, aldus Mel in een interview met een Australische krant. De 35-jarige zangeres probeert met de realitysoap af te rekenen met alle roddels rond haar leven, door volledige openheid van zaken te geven. De soap rond het leven van Scary Spice wordt opgenomen in en rond het huis van Mel in Los Angeles. Of en waar de soap in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend, maar wij gokken op MTV.

Deel: