Zanger [[Dries Roelvink]] trouwde onlangs voor de twee keer, maar heeft nog steeds problemen met zijn ex-vrouw. Dries betaalt al anderhalf jaar de hypotheek van het huis van zijn ex Luciënne en voor zijn twee zoons. De zanger kan het bedrag echter niet meer betalen en heeft daarom een rechter ingeschakeld. Dries moet maandelijks 1600 euro ophoesten voor de hypotheek van zijn ex.

“Mijn huidige vrouw Honoria heeft de laatste maanden zelfs meegeholpen met het betalen van die woonlasten Maar het houdt een keer op. Zij gaat dat niet voor altijd doen. Als Luciënne en mijn zoons een huurwoning gaan betrekken kan ik pas aan de financiële eis van Luciënne voldoen. Op dit moment is dat gewoon niet haalbaar. Dus nu laat ik het maar aan de rechter over.”, aldus de 51-jarige zanger. De rechter buigt zich 6 oktober over de zaak. Roelvink is erg openhartig over zijn inkomsten.

Deel: