[[Within Temptation]] is niet alleen in Nederland razend populair, ook in het buitenland gaat het de gothic band goed af. De band is niet alleen al jaren Nederlands best verkopende act inhet buitenland, ook de concertkaartjes vliegen in het buitenland als warme broodjes over de toonbank.

Begin 2011 begint de nieuwe Europese tournee van Within Temptation die de band langs o.a. Duitsland, Zwitserland, BelgiĆ«, Engeland, Zweden, Noorwegen, Oosternrijk, ItaliĆ«, Luxemburg, Spanje, Denemarken en Luxemburg zal brengen. Vooral in Engeland gaat het goed met de verkoop. De beroemde Londense [[Shepperds Bush Empire]] was dan ook al binnen twee weken uitverkocht, waardoor de Engelse promotors besloten de band te verplaatsen naar de grotere [[Brixton Academy]]. Within Temptation verkocht tot op heden al ruim 2,8 miljoen albums en Dvd’s, en zal begin 2011 haar nieuwe album uitbrengen.

Deel: