Volgende maand zal de première zijn van de documentaire over [[Bruce Springsteen]], getiteld “The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town”. Op 14 september zal de film voor het eerst worden vertoond tijdens het Toronto film festival. In 1978 verscheen het album “Darkness on the Edge of Town”, over de totstandkoming van dit album zal de film gaan. Bruce stond destijds onder grote druk door het gigantische succes van zijn vorige plaat “Born to Run”. Regisseur Thom Zimny heeft de hand weten te leggen op nog nooit eerder vertoond filmmateriaal gemaakt van 1976 tot en met 1978. Het bevat beelden van repetities van Springsteen en zijn band en opnamesessies van het album. Later dit jaar verschijnt een heruitgave van ‘Darkness on the Edge of Town’, dat niet eerder uitgebrachte opnamen voor het album zal bevatten. Ook de documentaire wordt bij de heruitgave gevoegd.

Deel: