[[Michael Jackson]]’s broer, [[Randy Jackson]], wil het mausoleum, waarin de King of Pop ligt begraven, openstellen voor het publiek. Randy hoopt dat fans van de vorig jaar overleden zanger zo de kans nemen een eerbetoon te brengen aan de zanger, die begraven ligt in het Forest Lawn Memorial Park in Californië. Op zijn [[Twitter]] schreef Randy zijn wens: ‘I’m meeting with Forest Lawn and the City of Glendale. Although they have strict rules, I’ll do my best to see if fans can visit and pay their respects beyond the gates of Forest Lawn, on the 25th. I will inform you all soon.’ De begraafplaats is normaal gesproken gesloten voor alle publiek, en alleen toegankelijk voor familie en op afspraak. Michael’s ex-vrouw [[Lisa Marie Presley]] verzocht fans over de hele wereld pas geleden nog om zijden zonnebloemen op te sturen, om zo het graf van de overleden zanger op te fleuren met zijn favoriete bloemen. Bloemist en fan van Michael, Jason Levin, liet daarop direct 2000 echte zonnebloemen afleveren bij Jackson’s graf, dat hopelijk snel te bewonderen zal zijn voor fans.

Deel: