Aangekomen in de [[Dynamo]] in Eindhoven word er in de aankomsthal muziek gebracht door [[ James zoo]] om het publiek wat op te warmen voor het feest wat gaat komen in de zaal, ook staat er in de hal een stand van [[Free Record Shop]] welke de debuutalbums van [[Fresku]] aanbieden de gewone album en de special edition.

Rond 21.10uur ging de zaal open waarop de zaal zo vol stroomde. [[Khalid]], bekend van de radioshow [[Even Chill FM]] was de host en praatte de hele avond aan elkaar. [[Braz]] een aanstormend talent uit Eindhoven kwam het publiek opwarmen wat hem goed lukte het publiek kwam langzaam los op zijn nummers, een artiest waar we nog veel van kunnen verwachten.

Na het optreden van Braz was er een korte pauze waarna het de beurt was aan [[R.Kay]] onder meer bekend van zijn track samen met [[Kempi]] “mama zei “welke veelal op [[TMF]] te zien is. Verder waren er vele nieuwe nummers te horen. Toen was het moment aangebroken waar iedereen op wachtte [[ Kareemineel]] stond al klaar met de mic in zijn hand om de intro te starten zoals hij ook op Fresku’s album staat met een iets aangepaste tekst van Fresku waar in hij iedereen dankt voor de komst naar de Dynamo.

Ook kwamen onder meer de nummers “ik ben hier “en “kees” voorbij waarbij iedereen meedeed, ook werd “Mama ik snap je “geperformed en speciaal opgedragen aan de moeder van Fresku welke ook aanwezig was net als Fresku’s partner ,zijn broertje en zus waren ook aanwezig. “Nos Baranka” werd goed ontvangen door het publiek en werd tevens opgedragen aan Curaçao en [[Harold Pieternella]] de vader van een goede vriendin van Fresku die er helaas niet meer is, de officiële vertaling van Nos Baranka is Onze Rots de bijnaam van Curaçao. Daarna werd het “maken van muziek” gebracht waar iedereen op begon mee te springen en wat uit stekend neer gezet werd door Fresku, Kareemineel en R.Kay.

Zo was een van de grootste verrassingen van de avond dat [[Winne]] samen met Fresku hun nummer “nieuwe dag” deed wat het publiek spontaan meedeed en compleet uit zijn dak ging, net als bij zijn populaire nummer “Kutkop” waarop iedereen mee begon te springen. “Lamballen” werd gebracht met een hoofdrol voor [[Teemong]] die het podium op kwam met een bivakmuts op en een badjas aan wat zelfs Fresku niet had verwacht want die schoot ook in de lach. Het nummer “Twijfel” werd natuurlijk ook nog gebracht waar bij zoals gebruikelijk iedereen het podium op getrokken werd en er ouderwets veel water door de zaal heen vloog en nadat Fresku even later het publiek in was gegaan , werd duidelijk hoe populair hij is want Fresku werd letterlijk en figuurlijk op handen gedragen door de zaal heen.

Na “Twijfel” bracht Fresku speciaal voor zijn dochtertje Alisha het nummer “mijn dochter” want iedereen weer goed ontving was een mooie afsluiter, en was er nog een signeersessie bij de stand van Free Record Shop waarna de releaseparty ten einde liep. Er liepen nog veel bekenden rond uit de hiphopscene zoals [[Gikkels]] en [[Tim Beumers]] van “welkom op de zaak” en [[Shock n Surprise]] kon natuurlijk ook niet ontbreken. Het was weer een geweldige show zoals we van Fresku en zijn team gewend zijn.

Deel: