[[Jurk!]], het cabareteske duo [[Jeroen van Koningsbrugge]] en [[Dennis van de Ven]], heeft fans gevraagd een nieuw nummer voor het duo te schrijven. Het nummer ‘Ridder op ’t Witter Paard’ zal uiteindelijk iedere regel een andere fan als tekstschrijver moeten bevatten. De titel verwijst met een knipoog naar [[Twitter]], aangezien Jurk! hun succes voor een groot deel aan het microblog te danken hebben. Het uiteindelijke nummer zal ten gehoren worden gebracht tijdens een speciaal concert in [[Paradiso]], en na het concert als single worden uitgebracht. Inzenden van teksten kan vanaf aanstaande zaterdag tot aan de pauze van het optreden, waarna het nummer in de pauze wordt samengesteld. Het resultaat zal uiteindelijk het toppunt worden van improvisatie, iets waar de heren van Jurk! flinke ervaring mee hebben.

Deel: