Succes heeft een druk leven. Zangeres [[Caro Emerald]] heeft dat de afgelopen maanden als geen ander kunnen ervaren. Niet alleen bracht ze twee singles in de hitlijsten, en leverde ze met ‘Deleted scenes from the cutting room floor’ afgelopen maand een pracht van een debuutalbum af, ook in de Verenigde Staten is de Amsterdamse al opgemerkt, door niemand minder dan [[Perez Hilton]]. Om de drukte te ontvluchten nam Emerald afgelopen week enkele dagen vrij, onder anderen om te gaan paardrijden met haar vriend. Tijdens een rit sloeg het paard van Emerald plots op hol, wat resulteerde in een ongelukkige val van de zangeres. In huis ziekenhuis is een gebroken ruggenwervel voor de 28-jarige geconstateerd, wat betekend dat Emerald de komende tijd met een korset haar rug moet steunen. Optredens zijn helaas afgezegd, erg ongelukkig in deze tijd, die in het teken staat van de promotie van haar debuutalbum.

Deel: