Rapper [[50 Cent]] is niet tevreden met zijn fortuin. De rapper heeft volgens welingelichte bronnen een fortuin vergaard van zo’n 400 miljoen dollar, maar de rapper zegt hier niet genoeg aan te hebben. “$400.000.000? Ik weet niet hoeveel geld ik precies heb, maar het klinkt geweldig. Ik denk echter niet dat het ooit genoeg zal zijn. Ik ben gewend mijn succes af te meten aan mijn financiën omdat ik begon met niets. Als je niets hebt lijkt geld de oplossing te zijn voor al je problemen, maar als je geld hebt kom je er achter dat je een hele reeks nieuwe problemen hebt,” aldus de rapper. Het geld dat Curtis Jackson, de echte naam van 50 Cent, heeft, kan volgens hem goed gebruikt worden, aangezien hij graag reist. Ondanks zijn fortuin reist de rapper het liefst in de economy-class, om zo met beide benen op de grond te kunnen blijven. “Als je denkt dat 1st class vliegen je een beter mens maakt, zit je er flink naast,” besluit de rapper.

Deel: