[[Mariah Carey]] heeft de smaak van champagne te pakken. Letterlijk dan, want de zangeres is van plan haar eigen [[champagne]]merk op de markt te brengen. Niet zo verwonderlijk, nadat ze twee weken geleden dronken een filmprijs in ontvangst nam op het Palm Springs Filmfestival. De naam van haar champagnemerk zal ‘Angel Champagne’ worden. Mariah licht via [[Twitter]] ook alvast een tipje van de sluier op over de smaak en kleur: “het zal waarschijnlijk een rosé champagne worden.” Een week geleden gaf Carey giechelend toe, dat ze tijdens de uitreiking van het Filmfestival flink had zitten hijsen met haar goede vriend [[Lee Daniels]], regisseur van ‘Precious’. “We hebben hele plassen champagne genuttigd. Ik had niet gegeten en we hebben de hele tijd onze prijs zitten vieren,” aldus Carey. Of Carey zich realiseert dat Champagne uit de streek uit Frankrijk moet komen durven we niet te zeggen.

Deel: