[[Marco Borsato ]] probeerde jaren lang de Nederlandse belastingdienst te ontduiken. De opbrengsten van zijn CD’s liet de zanger structureel op Curaçao binnenkomen, zodat Borsato amper iets hoefde af te dragen aan de belastingdienst. Terwijl Borsato met krokodillentranen zijn handen in onschuld waste bij het faillisement van [[The Entertainment Group]] hebben verschillende werknemers dit feit gemeld bij de belastingdienst, die vervolgens ruim twee miljoen euro claimde bij de zanger die beweerde alles kwijt te zijn. Volgens de advocaat van Borsato is de zanger slachtoffer geworden van een op de Antillen gevestigde vennootschap, die heb adviseerde zijn geld daar te laten beheren in verband met een internationale carriëre. Het net rond de zanger lijkt zich steeds meer en meer te gaan sluiten, nu steeds meer blijkt dat Borsato structureel dingen beweert, die door vele anderen worden tegengesproken. Zo liep de zanger ook al tegen de lamp toen hij beweerde niets af te weten van het mismanagement van The Entertainment Group, maar dat excuus moest intrekken toen zijn mede-eigenaren met papieren op tafel kwamen dat de zanger hierover glashard stond te liegen.

Deel: