We krijgen veel reacties van bezoekers die redacteur willen worden bij Maxazine. We zijn daar erg blij mee, maar je moet begrijpen dat we wekelijks aanmeldingen krijgen. Maxazine isdaarom streng als het gaat om nieuwe medewekers. Wij streven naar kwaliteit en nieuwe medewerkers moeten daarom daadwerkelijk wat toe te voegen hebben, want als medewerker bij Maxazine heb je vaak toegang tot de mooiste concerten en de nieuwste muziek!

Hoe wordt je medewerker bij Maxazine.nl:

  • Stuur een mail naar hr@maxazine.nl
  • Zet daarin naast een motivatie een duidelijk c.v. met daarin eventuele ervaring;
  • Verwacht als onderdeel van het proces ten alle tijden een ne meerdere proefopdrachten;
  • Na een proefperiode wordt je beoordeeld door het redactieteam van Maxazine en wordt gekeken of jij mag uitmaken van het leukste, gezelligste en muzikaalste team van Nederland! Een wereld zal voor je open gaan.

 

Deel: