Mijn favoriete artiest van 2009:
– Een favoriete artiest voor dit jaar heb ik eigenlijk niet, heb wel bands die nog steeds aan de top staan en het nog steeds goed doen, U2 is daar een voorbeeld van.

Mijn doorbraak van 2009
– De absolute doorbraak van 2009 is toch wel Lady Gaga, absoluut niet mijn ding, ken er helemaal niks van, maar wel een zangeres die het dit jaar goed gedaan heeft.

Mijn beste cd van 2009
– De beste cd is voor mij onbetwistbaar “Foot of the Mountain” , van A-ha, de mannen zijn erg goed bezig, terug naar hun roots, jammer dat dit waarschijnlijk hun allerlaatste cd is, maar je weet maar nooit.

Mijn beste single van 2009
– De titeltrack van mijn favoriete cd van dit jaar “Foot of the Mountain” is voor mij ook mijn favoriete nummer van 2009. Het is een zeer aanstekelijk nummer, het heeft helaas niets gedaan in de diverse hitlijsten, op TMF en MTV is de clip regelmatig te zien.

Mijn beste concert van 2009
– Dit is voor mij een zeer moeilijke keuze, Simply Red in het sportpaleis Antwerpen of Lenny Kravitz in het Westerpark te Amsterdam, deze twee concerten waren in hun genre echt absoluut perfect.

Deel: