[[Susan Boyle]] heeft er weer een bekende fan bij. [[Lady Gaga]] zegt dol te zijn op de zingende huisvrouw uit Schotland. De zangeres zou zelfs wel in zijn voor een duet. “Ik ben dol op Susan Boyle, ze is voor mij de vrouw van het jaar. Ze heeft dit jaar meer bereikt dan veel artiesten in een heel leven zullen bereiken.”, aldus de 23-jarige zangeres. De 48-jarige huisvrouw brak door dankzij de Britse talentenjacht Britain’s Got Talent. Tijdens haar eerste auditie stonden de jury en het publiek versteld van haar stem. Een video van het optreden werd miljoenen keren bekeken via YouTube. Ook Lady Gaga klikte het videootje vaak aan. “Ik heb haar auditie al duizenden keren bekeken. Elke keer als ik Simon Cowells gezicht zie, schiet ik in de lach. Hij denkt dat hij alles weet, maar had dit niet verwacht. We hebben een heel andere stijl. Ik weet niet of we samen zouden kunnen werken, maar zeg nooit nooit. Ik zou het geweldig vinden om met zo’n talentvol iemand te werken.”

Deel: