[[Huub van der Lubbe]], [[Paul de Munnik]] en [[Ellen ten Damme]] zullen gastoptredens verzorgen tijdens het jubileumconcert van Van Dik Hout op 25 november 2009 in Koninklijk Theater [[Carré]] in Amsterdam. [[Van Dik Hout]] viert met dit bijzondere concert in Carré het 15-jarige bestaan van de band. Van der Lubbe, De Munnik en Ten Damme willen daar zeker bij zijn en gaan daar gezamenlijk met Van Dik Hout optreden. Paul de Munnik speelde met Van Dik Hout in het gelegenheidscollectief [[De Poema’s]], Huub van der Lubbe geldt als grote inspirator voor de band en Ellen ten Damme speelde in Volle Maan, waarvoor Van Dik Hout de titelsong schreef. Hun opwachting zal zeker bijdragen aan het exclusieve karakter van het jubileumconcert van Van Dik Hout in Carré. Voor het concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Deel: