[[Pussycat Doll]] [[Kimberly Wyatt]] is er van overtuigd dat de [[Sugababes]] zullen overleven, ondanks het vertrek van mede-oprichtster [[Keisha Buchanan]]. Buchanan verliet de babes afgelopen maand, maar de 27-jarige Wyatt gelooft dat de Sugababes hetzelfde in elkaar steken als de Pussycat Dolls, en een bandwissel met gemak aan kunnen. De Doll gaf Buchanan als tip mee lekker door te gaan met haar leven, aangezien er nog volop is na een meidenband. Misschien een beetje overbodig om te vermelden is dat de Sugababes na de laatste bandwissel alweer in de problemen zijn geraakt wegens ruzies. Ook Pussycat Doll [[Nicole Scherzinger]], is van plan de band te verlaten, en verder te gaan met haar solo-carriëre, en een rol te gaan spelen in [[Andrew Lloyd Webber]]’s ‘Love Never Dies’, het vervolg op ‘[[The Phantom of the Opera]]’.

Deel: