[[George Michael]] en zijn vriend Kenny Goss hebben gebroken met hun relatie. De twee waren 13 jaar samen, wonen al sinds afgelopen kerst niet meer samen. De breuk is lange tijd verborgen gehouden, omdat de zanger op het punt staat van een zenuwinzinking. Reden voor de breuk is volgens vrienden van het oude [[Wham]]-lid de arrestatie van Michael wegens drugsbezit afgelopen jaar. De 46-jarige zanger heeft verschillende kansen gekregen van zijn voormalige vriend om zijn leven te beteren, maar de arrestatie in de openbare toiletten, die ook bekend staan als pick-up plaats voor homo-contacten, was de welbekende druppel. Goss schaamde zichzelf voor het gedrag van de artiest, en blies eerder al het voorgenomen huwelijk tussen de twee af, zolang de zanger zijn gedrag niet beterde. George Michael zou sinds de split als een drugs-rokende games-verslaafde als kluizenaar in zijn huis leven. Of hij ooit nog in staat zal zijn om op te treden zal de tijd moeten uitwijzen.

George zelf ontkent de breuk, en doet de gehele zaak af als roddel. Volgens hem is Kenny voor zaken buitenshuis en hebben de twee een gezellig romantisch weekendje gepland.

Deel: