Na een grondige verbouwing en een grandioze opening was het op 2 oktober de beurt aan het duo uit Volendam en band om de [[Matrixx]] op z’n kop te zetten.

Doors open @ 20:00. Helaas is dat niet gelukt. Er stond een behoorlijke rij te wachten. Volgens ingewijden was het niet uitverkocht. Maar dat drukte de pret voor de “Die Hard”-fans niet. Eenmaal binnen met de e-tickets waren tot onze verbazing de garderobe en toiletten gratis. Zeker een pluspunt.

Jammer aan de avond was dat er geen opwarmer of voorprogramma was. Het was een cd die afgespeeld werd, jammer. Rond 21:30 kwamen de heren en band het podium op.

Alle bekende hits van [[Nick & Simon]] kwamen voorbij. Als zogenaamd toegift was er natuurlijk Rosanne. In totaal heeft het concert 1uur en 15 min geduurd. Niet echt lang maar zeker de moeite waard om erbij te zijn. Tja, de heren moesten echter weer naar Amstelveen voor een volgend optreden.

Al met al een leuke gezellige avond met een goede sfeer.

Kosten kaarten ca. € 30,-

Nick & Simon zijn te volgen op twitter.com/nickensimontwit.

Deel: