Het zit de [[Sugababes]] niet mee. Enkele weken nadat de meiden bevangen waren door de Mexicaanse groep, en [[Amelle Berrabah]] als vermist werd opgegeven, verliet plotsklaps het laatste lid van het eerste uur, [[Keisha Buchanan]] de groep. de populaire Buchanan werd vervangen door Eurovisie Songfestival voorronde-deelneemster Jade Ewen, waarna Berrabah door fans van Keisha bedreigd en beledigd werd. Het is echter niet alleen Berrabah die lastig gevallen wordt door fans van de populaire meidengroep, ook kersvers lid Jade Ewen krijgt volop haatberichtjes en mail, en heeft er zelfs haar [[Twitter]] account al door afgesloten. Dit alles omdat Jade haar voorgangster zou hebben bekritiseerd. Jade op haar beurt verklaard echter nog nooit een ontmoeting te hebben gehad met Keisha, waarmee ze niet begrijpt waarom de fans het haar kwalijk nemen dat Buchanan is opgestapt.

Deel: