We kunnen de nieuwscategorie zo ongeveer wel Reünieuws gaan noemen, gezien het grote aantal reünies dat de laatste tijd is aangekondigd. [[Public Image Ltd.]], de Britse experimentele [[post-punk]]-band, die werd opgericht aan het eind van de jaren ’70, kan worden toegevoegd aan het lijstje reünisten. [[John Lydon]], beter bekend als [[Johnny Rotten]], nu PiL vormende met Lu Edmonds, Bruce Smith en PiL-nieuweling Scott Firth, zal ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van hun album ‘Metal Box’, het tweede studioalbum van de band, weer gaan touren. Vooralsnog moeten fans wel even de oversteek maken naar het Verenigd Koninkrijk, want vooralsnog zal de tour die op 15 december in Birmingham zal starten alleen langs Leeds, Glasgow, Manchester en Londen komen. Het zal voor de fans van PiL de eerste keer in 17 jaar zijn de mannen weer op het podium te kunnen zien, nadat de band in 1992 uiteen viel. Johnny Rotten speelde vorig jaar nog met zijn eerdere band [[Sex Pistols]] op [[Lowlands]].

Deel: