Paradie Overschie, het festival in Rotterdam, beleeft dit jaar al weer haar 3e editie. ondanks dat het festival dit jaar ongelukkigerwijs samenviel met grote broer [[Lowlands]] was de sfeer gisteravond opperbest. Bij aankomst op de 3e editie van Paradie Overschie was [[Sabrina Stark]] aan het optreden een goede opwarmer voor de rest van de avond. Sabrina Stark is een Rotterdams talent dat een aantal covers zong waardoor de sfeer er goed in kwam.

Na Stark kwam [[van Velzen]] op het podium; de kleine grote man begon met spelen en meteen barstte het feest los, van Velzen ging los met zijn gitaar en het publiek tilde hem naar grote hoogten. Oftewel: hij maakte er een geweldige show waar hij het publiek sterk bij betrok. Roel speelde diverse hits zoals: Baby get higher, Deep, Shine a little light en veel andere nummers. Ook speelde de pianist, die zijn carriëre begon bij [[Crazy Piano’s]] een duet met Sarah, die een prachtige Cello bespeelde en waar van Velzen ook diverse nummers mee heeft opgenomen voor zijn nieuwe album. Bij het nummer ‘Shine a little light’ betrok hij het publiek er bij wat een mooi resultaat opleverde. Af en toe was de kleine man iets te enthousiast wat een komisch resultaat opleverde doordat hij tot 3 keer toe bijna van zijn kruk afviel. Al met al een prachtige show!

[[Alain Clark]] kwam na een kleine vertraging op het podium. Clark gooide direct alle remmen los en maakte er een geweldige show van. Nummers die werden gespeeld waren onder andere: Blow me away, This ain’t gonna work en Hold on en diverse andere nummers. Ook de sympathieke Zwollenaar betrok het publiek erbij en speelde wat wildere nummers waarbij iedereen wel mee moest springen, wat natuurlijk geen probleem was, en er diverse trillingen ontstonden.

Een zeer geslaagde eerste festivalavond, nog 2 dagen te gaan, waarvan de reacties ook hier zullen worden.

Deel: