Het plotselinge overlijden van [[Michael Jackson]] is meteen de oorzaak van speculaties over wat de doodsoorzaak is van Wacko Jacko. Artsen maakten eerder al bekend dat Michael bezweken is aan een hartstilstand; de oorzaak is van het hartfalen was echter nog niet bekend. De Amerikaanse showbizzsite TMZ meldde afgelopen weekend dat een overdosis pijnstillers Michael teveel is geworden. De informatie schijnt te komen via een familielid van Jackson. De zanger kreeg de afgelopen tijd dagelijks injecties met de pijnstiller [[Demerol]]. Volgens het familielid van Michael was de dosering veel te hoog. Michael Jacksons lijfarts Conrad Murray ontkent echter dat hij de popster pijnstillers heeft toegediend. De uitslag van bepaalde toxologische autopsie-onderzoeken kan volgens een lijkschouwer zes tot acht weken duren.

Deel: