De Amerikaanse Showbizzsite TMZ meldt dat zangeres Rihanna zich nu definitief heeft verzoend met haar ex Chris Brown.Samen met Chris heeft Rihanna een liefdesduet opgenomen dat binnenkort op de marktzal gaan verschijnen.

Rihanna verzoende zich al snel na haar mishandeling met Chris Brown en muziekproducent Polow Da Don overtuigde zowel Chris als Rihanna om in de studio in te trekken en een liefdelied op te nemen. Da Don beklemtonend dat de timing belangrijk was omdat de verhoogde emoties krachtig in de muziek zouden worden vertaald.

Zowel Rihanna als Chris gingen accoord en namen het lied op in een paar “late night sessions”, die zeer emotioneel waren; het gevoel in de opnamestudio was zuivere liefde.” Love Hurts” zong Nazareth al… De 21-jarige zangeres en haar 2 jaar jongere vriendje waren volgens getuigen nogal speels met elkaar tijdens de opnames van het lied dat al voor de mishandeling op 8 februari schijntte zijn geschreven.

Deel: