Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor het Mañana Mañana Festival op 14 juni (dagkaarten voor de vrijdag).  Paradijsvogels! Bevrijd jezelf! Waarvan? Hokjesgeest, zien en gezien worden, drukte in je hoofd, verplicht stilzitten, verplicht dansen, je ego, het ego van een ander en meer van dat geouwehoer. Mañana Mañana is dé plek waar je de ketenen van de tegenwoordige tijd kunt doorbreken. Het vindt plaats van 13 t/m 16 juni 2019 en speelt zich af rond een iconisch kasteel, ver weg van de grijze massa. Dit eeuwenoude gebouw vormt het sprookjesachtige middelpunt van een festival dat in 2018 zo’n 28.000 bezoekers mocht verwelkomen. Dankzij de locatie alleen al onderscheidt het zich van alle andere festivals die Nederland rijk is. Mede door het kleinschalige en toegankelijke karakter, de diversiteit op het gebied van muziek & theater, de originele horecaconcepten en de vrijheid voor bezoekers is Mañana Mañana een nog onontdekte en eigengereide toevoeging aan het festivallandschap. Festivalfans verspreiden al kamperend en feestend een unieke festivalvibe over het festivalterrein bij het kasteel aan het water en in het bos. Leeftijd is hier geen issue, alles loopt door elkaar en iedereen hoort erbij. Tijdens Mañana Mañana kun je dwalen en dromen maar dat betekent niet dat er geen gas gegeven wordt. Iedere cultuurliefhebber die maling heeft aan enige vorm van hokjesgeest en graag op een mooie plek in de natuur vertoeft, is op Mañana Mañana in de zevende hemel. Laat je geest waaien en je brein kwispelen. Bij zeven podia, verscholen in de sprookjesachtige natuur, kun jij je te goed doen aan allerlei soorten muziek en theater. Op Mañana Mañana ontdek je de krenten uit de pap van de (inter)nationale muziekscene, bijzonder theater en nieuwe, verrassende muziek van ‘upcoming’ bands. Mañana Mañana telt zo’n 7 verschillende podia waarop, bij elkaar opgeteld gedurende het festivalweekend, circa 120 optredens gegeven worden.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: