Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor het Housequake Festival in Thuishaven Amsterdam op 11 mei. Na een afwezigheid van maar liefst zes jaar is Housequake Festival terug! De grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, nodigen speciaal hiervoor andere helden uit binnen deze muzikale stroming, waaronder Dr. Lektroluv. Housemuziek is nog steeds groot in Nederland en dat mag gevierd worden! Op zaterdag 11 mei 2019 zal het Thuishaven terrein tijdens Housequake Festival op haar grondvesten trillen. House legendes Roog en Erik E geven op de mainstage een back-to-back set weg van maar liefst 10 uur. In de loods draaien fenomenen Joost van Bellen (resident-dj en artistiek leider van voormalig RoXY) en Dr. Lektroluv. De groengemaskerde dj en producer die al vijftien jaar lang een groot aandeel heeft in de elektronische muziek, neemt je met zijn rauwe klanken mee langs alle elektro classics. Ook Dimitri (resident-dj voormalig RoXY) en Funkerman (bekend van de nummers Rule the Night en Wheels In Motion) trakteren bezoeker op Housequake sounds. Verwacht verder veel acts en andere gekkigheid.

Line up:

 • Housequake  Allday (Roog en Erick-E back-to-back)
 • Dr. Lektroluv
 • Joost van Bellen
 • Dimitri
 • Funkerman
 • Alexander Koning
 • Dave Leatherman
 • Lars Johansson
 • ISA
 • Michel Becks
 • Tess
 • Ken Böhre
 • aDoor
 • Georgio Schultz

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: