De Engelse band [[Keane]] wordt de afsluiter van het jaarlijkse [[Beatstad]] festival in Den Haag. Dit hebben wethouder Frits Huffnagel en presentator Dennis Weening tijdens een persbijeenkomst bekend gemaakt. Naast deze populaire band zullen ook [[VanVelzen]], STEREO, [[Alain Clark]], [[Rigby]] en [[Miss Montreal]] op het Haagse Malieveld te vinden zijn. Deze vijfde editie zal plaatsvinden op zaterdag 29 augustus 2009. Dit jaar doneert het festival haar opbrengst aan [[War Child]]. Met het Beatstad Festival op 29 augustus start tevens het Den Haag War Child jaar.

Het Beatstad Festival viert dit jaar haar eerste jubileum en trekt vanaf de eerste editie ieder jaar ca 40.000 bezoekers naar het Haagse Malieveld. Het Beatstad Festival stelt ieder jaar een goed doel centraal en doneert de opbrengst van het festival aan dit goede doel. Ooit begonnen als een puur Haags

Deel: