Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: BLØF in Ahoy.

Concerttip zaterdag 15 december: BLØF in Ahoy

BLØF speelt dit jaar twee keer in Rotterdam Ahoy. De band heeft een extra show toegevoegd. Voor de show van 14 december zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. “Wat te gek om te zien dat onze terugkeer naar Rotterdam Ahoy zo goed ontvangen wordt. We hadden nooit durven dromen dat we na een paar dagen al een tweede show kunnen aankondigen. Het worden twee mooie avonden 14 en 15 december!”, aldus zanger Paskal Jakobsen.

Door de recente nummer-1 hit ‘Zoutelande’ is er een enorme vraag naar kaarten om de band live te zien. “Het voelt alsof we in onze tweede jeugd zitten. Het is geweldig om te merken dat zoveel mensen plezier hebben aan ons nieuwe album ‘AAN’ en ons live willen zien. Daarom gaan we terug naar Rotterdam Ahoy, een zaal waar we zoveel mooie herinneringen aan hebben.”,

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en recent ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Deel: