Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danny Vera in Metropool.

Concerttip vrijdag 14 december: Danny Vera in Metropool

Danny Vera komt terug naar de clubs! Na een uitverkochte Paradiso in oktober 2017, een uitverkocht theatertour met band én een reeks solo-optredens waarin de Zeeuw als Lone Stranger met zijn liedjes en zijn gitaar op het podium stond, is het nu weer tijd voor een tour met alles erop en eraan: de P.M.D. clubtour. De Americanazanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7. Nu komt Danny Vera terug met een nieuwe plaat en bijbehorende clubtour.

Samen met zijn band, blazers en natuurlijk zijn vertrouwde Gretsch Tennessan ’67 trekt Danny Vera dit najaar langs de podia van Nederland. Reken op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rockt. Ga deze rasartiest zien voor een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Deel: