Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Elvis Concert – Christmas Edition in de Effenaar.

Concerttip maandag 10 december: The Elvis Concert – Christmas Edition in de Effenaar

This is as close as it gets! De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en percussionist Eddie Graham, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound, met de parels uit de Elvis catalogus, waaronder natuurlijk diverse hits. Samen met andere topmuzikanten en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud! Op veler verzoek is dit een speciale kersteditie van THE ELVIS CONCERT in samenwerking met de Barcelona Big Band.

Samen met Dwight Icenhower, Bob Lanning, Eddie Graham en de Barcelona Big Band gaat u op een muzikale ontdekkingsreis die voor altijd laat zien dat de muziek van Elvis springlevend en tijdloos is. Een unieke show voor Elvis fans en iedere muziekliefhebber! Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd.

Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

Deel: