Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Dead Daisies in de Boerderij.

Concerttip woensdag 28 november: The Dead Daisies in de Boerderij

Dit hardrockcollectief bestaat uit: Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake), Deen Castronovo (Journey, Bad English) en David Lowy (Red Phoenix/Mink). De band staat garant voor catchy rock songs, beïnvloed door de rock uit de jaren ’70 en ’80. Een must see voor liefhebbers van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner!

The Dead Daisies werd in 2012 opgericht door gitarist David Lowy. Hij weet keer op keer de meest indrukwekkende muzikanten voor zijn band te selecteren. Heb je nooit in een band van het kaliber als Guns N’ Roses gespeeld? Dan hoef je niet eens te solliciteren bij The Dead Daisies. Alleen de crème de la crème van de rockscene is welkom. Nieuwkomer is niemand minder dan drummer Deen Castronovo, bekend van Journey. Voor hun nieuwe wapenfeit ‘Burn It Down’ (2018) dook de band twee maanden de studio in. In die tijd werd alle muziek geschreven, opgenomen en gemixt. Het resultaat is een consistente hardrockplaat, spontaan, heavy en rauw. The Dead Daisies speelde voor vele uitverkochte zalen en was te zien op grote festivals Graspop en Hellfest.

Deel: