Phil Collins komt met zijn ‘Not Dead Yet’ tour naar Europa. De tour is onderdeel van zijn meerjarige comeback, welke begon met de uitgave van zijn autobiografisch boek ‘Not Dead Yet’.
In maart 2016 stond de zanger alweer voor het eerst op het podium tijdens een benefiet concert in Miami en een jaar later begon hij met zijn wereldtour. Naast Londen, Keulen en Parijs stond Amerika op de kalender, begin volgend jaar staat de zanger eerst nog in Australië om daarna wederom Europa aan te doen.

De Britse muzikant, singer-songwriter, multi-instrumentalist, acteur en schrijver is het meest bekend als drummer en zanger van de Britse band Genesis en als solo-artiest. Tussen 1976 en 2010 zong hij op talloze singles en albums als solo-artiest alsmede met Genesis. Hij had solo een flink aantal grote hits, waaronder ‘In the Air Tonight’, ‘Sussudio’, ‘Against All Odds’, en ‘Another Day in Paradise’.

In 2011 kondigde hij zijn afscheid aan van de muziekwereld om meer bij zijn kinderen te kunnen zijn, het zijn dezelfde kinderen waardoor hij nu besloten heeft om nog één keer een wereldtour te doen. Zijn zoon Nicolas is onderdeel van de band en vervangt zijn vader achter de drums.

De Europese tour start in Wenen en zal op 20 juni Nederland aan doen. Kaarten zijn vanaf 30 november te koop bij de bekende voorverkoopadressen.

Deel: