Rapper Lil’ Kleine zal op zaterdag 11 mei een optreden verzorgen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het zal de grootste show zijn voor de rapper ooit. De setlist van de show zal voornamelijk uit nummers bestaan van zijn nieuwe album, dat begin 2019 zal uitkomen. Hij zal de eerste Nederlandse rapper zijn die een solo-optreden zal brengen in de Ziggo Dome.

Zijn vorige tournee sloot de rapper vorig jaar af in Carré. “Als je Paradiso en AFAS Live hebt gehad, en misschien Arena en Ziggo Dome nog een beetje aan de grote kant is, dan blijft Carré over”, aldus de nu 24-jarige Jorik Scholten (Lil’Kleine) bij de aankondiging van de show die zijn tournee eindigde. Voor aanvang van die tournee waren de meeste shows al uitverkocht.

“Ik zit veel in de studio om nieuwe muziek te maken en ik kan je vertellen dat dit heel dik gaat worden. Mijn nieuwe muziek kan je voor het eerst live horen in de Ziggo Dome. Dit wordt de allergrootste show die ooit heb gedaan en weer een nieuwe stap in mijn carrière”, aldus Lil’ Kleine.

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start donderdag 29 november om 20.00 uur.

Deel: