Niemand minder dan de Canadese legende deadmau5 is bevestigd voor de (vijfde) indoor editie van WE ARE ELECTRIC Eindhoven op zaterdag 10 november van 22.00 tot 7.00 uur in drie zalen van het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Ook Boemklatsch en Tinlicker zijn bevestigd. Daarnaast zijn er hostings van het razend populaire Eindhovense NOX, dat een van de drie Klokgebouwzalen ombouwt tot een Bass Tempel die geregeerd zal worden door Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce en Mr. Mt. De internationaal gerenommeerde evenementenorganisator HYTE die wereldwijd succesvolle events host, presenteert Chris Liebing, Marcel Dettmann, Robert Hood, Colin Benders en Titia. Meer namen volgen spoedig.

Het programma tot nu toe
* deadmau5, Boemklatsch, Tinlicker
* HYTE presents: Chris Liebing, Marcel Dettmann, Robert Hood, Colin Benders, Titia
* NOX presents: Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce, Mr. Mt

deadmau5
De Canadese electronic music producer, DJ, muzikant en componist deadmau5 (echte naam: Joel Thomas Zimmerman) een legende noemen is allesbehalve overdreven. Sinds de start van zijn carrière heeft deze alleskunner met zijn opvallende iconische muizenmasker immers een indrukwekkend oeuvre opgebouwd in met name de progressive en electro house, waaronder drie nummer 1-hits in de US Dance Chart, te weten ‘Move for Me’ (met Kaskade); ‘I Remember’ (met Kaskade) en ‘Ghosts ‘n’ Stuff’ (featuring Rob Swire).

Robert Hood
Oef! Niemand minder dan Detroit legende Robert Hood komt naar WE ARE ELECTRIC Eindhoven! Muziekproducer-DJ Hood is de bovenbaas van de prachtige minimal techno die hij als veteraan naar ‘the next level’ tilt.

Chris Liebing
Waar HYTE is, is ook Chris Liebing. Deze zeer succesvolle techno pionier, DJ, producer, radio- en podcast host en drijvende kracht achter zijn eigen label CLR zet elk feest totaal ondersteboven.

Marcel Dettmann
Ook Liebings landgenoot Marcel Dettmann is een geliefde DJ, producer en eigenaar van een platenlabel. Dettmann wordt alom beschouwd als één van de meest invloedrijke hedendaagse techno-artiesten.

Deel: