Wegens groot succes geeft Doe Maar een vierde en laatste concert in Carré in Amsterdam op zaterdag 1 december. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 30 augustus om 10.00 uur.

Het concert maakt deel uit van de ‘Er verandert Nix’ clubtournee ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de band. “We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren ’80 een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als ‘De Bom’ zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Tijdens de ‘Er verandert Nix’ tournee geeft de band 23 concerten in 13 verschillende zalen. Het merendeel is reeds uitverkocht, voor sommige concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Deel: