Geroemd als ‘Het Ierse antwoord op Calvin Harris’ brengt de Ierse DJ / producent John Gibbons vandaag de zomerhit ‘Sweat’ uit. De track geeft een unieke draai aan de jaren 90 klassieker van Inner Circle, met een groove die onweerstaanbaar is en ideaal om op te dansen. John Gibbons zelf is “Extremely excited for this release. Every good summer needs a hot, sweaty soundtrack and with this single I’ve set out to encapsulate that feel-good vibe, which I believe will have people.” Wij van Maxazine geven het nummer een extreem grote kans om DE zomerhit te worden van 2018!

Met ‘Sweat’ vervolgt het succes voor John. Zijn doorbraak-single ‘Would I Lie To You‘ belandde op nummer 1 op Shazam en bracht hem meer dan 33 miljoen streams op Spotify! Daarnaast is zijn muziek opgenomen op de soundtrack van het populaire Amerikaanse tv-programma ‘Pretty Little Liars’ en is hij ook de afgelopen 12 maanden een vast onderdeel geworden van BBC Radio 1’s Dance Anthems. De muzikale geschiedenis van John Gibbons begon op de jonge leeftijd toen hij als 15-jarige al snel een vaste naam werd in de groeiende clubscene van Dublin en een vast onderdeel op piratenradiostations. Kort daarna kreeg hij een vaste plek in de playlists op Spin 1038 en begon Gibbons internationaal te toeren en is sindsdien doorgestoten tot de top.

In aanloop van de release van ‘Sweat’ tourde John de afgelopen 12 maanden met onder andere Justin Bieber, Tiesto, Jax Jones en Craig David, en remixte hij talloze hitsingles, waaronder de wereldwijde ‘Heavy‘ van Anne Marie. Hij had ook een uitverkochte show in het iconische ‘Olympia Theatre’ in Dublin, om nog maar te zwijgen van zijn meer dan 100 miljoen streams op Spotify. Het is geen verrassing dat John Gibbons een van de meest gevraagde DJ’s is geworden in het festivalseizoen in 2018, met festival-optredens en residenties geboekt door heel Europa, inclusief ondersteuning voor The Chainsmokers tijdens hun stadiontour door Ierland in juni.

Vandaag komt de Alphalove Remix van ‘Sweat (A La La La La Long)’ uit, in primeur op Maxazine!

Deel: