Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Elvis – The Comeback Special in Openluchttheater Caprera.

Concerttip vrijdag 20 juli: Elvis – The Comeback Special in Openluchttheater Caprera

Na acht jaar afwezigheid van het podium keert Elvis Presley in 1968 terug met een grandioze tv-show, de ’68 Comeback Special. In de Burbank Studio’s in Los Angeles zingt Elvis, omringd door een groot aantal fans, een aantal van zijn grootste successen. De tv-special was een doorslaand succes, begon daarmee een traditie van muzikale one-man-shows op televisie en was voor The King misschien wel het begin van het einde.

MUZIKALE REIS
Aan de hand van het verhaal van ‘The Comeback Special’ maken we deze avond een muzikale reis door het leven van The King of Rock and Roll. Waar kwam hij vandaan? Waar groeide hij op? En wat maakte hem zo bijzonder? Wat zorgde ervoor dat hij een van belangrijkste culturele iconen van de twintigste eeuw werd? Tijdens deze avond horen we bekende én onbekende hits van The King voorbij komen. En uiteraard ontbreken ‘Heartbreak Hotel’, ‘Are You Lonesome Tonight’ en ‘Love Me Tender’ niet.

De presentatie ligt deze avond in handen van Sander Donkers, één van Nederlands bekendste popjournalisten en heeft meegeschreven aan de definitieve biografie van Elvis.

Muziek van o.a. Barry Hay, Sandra van Nieuwland, Lucas Hamming, Ntjam Rosie, Anne Soldaat, Yorick van Norden, Dandelion en Strange Brew (band).

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: