Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Iba Mahr in Melkweg.

Concerttip donderdag 19 juli: Iba Mahr in Melkweg

Yes yes! Zoals jullie weten is Amsterdam een nieuwe reggae clubavond rijker: Zen Village! En het is hoog tijd voor de volgende editie, waar jullie kunnen dansen op de heetste reggae & dancehall tunes. Deze maand staat Iba Mahr op het podium, ‘the black youth from Harar’, die met zijn unieke stijl en energie een frisse wind door de reggaemuziek laat waaien.

Wat kun je van Zen Village verwachten? First class dj’s & sounds en natuurlijk een internationale artiest op de mic, een fantastische host, plus heerlijk Caribisch eten voor de nachtelijke trek. Come again?! Zen Village is een totale beleving voor de mind, body and soul!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: