Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Venice in Openlucht Theater Amsterdamse Bos.

Concerttip zondag 15 juli: Venice in Openlucht Theater Amsterdamse Bos

Als we aan de Live At zomerconcerten denken, denken we natuurlijk aan mooie meerstemmige zang, lekkere feel good music, een hapje, drankje en vrolijke zomerklanken. De band die dit zomergevoel perfect vertolkt zijn deze broers en neven uit de ‘golden state’ California: Venice!

Venice beleefde zijn Nederlandse doorbraak in 1997 bij de ‘2 meter sessies’ van Jan Douwe Kroeske en inmiddels zijn hun hits ‘Think Again’, ‘Welcome To The Rest Of Your Life’ en ‘The Family Tree’ niet meer uit onze hoofden te krijgen. Deze laatste song staat ook al jaren achter elkaar in de Top 2000. De band werd eerder beloond met een gouden album en een Edison Music Award voor beste internationale artiest, grote jongens dus!

De muzikale Mark, Kip, Michael en Pat Lennon zijn een schot in de roos voor onze reeks openluchtconcerten. Ze zijn vrolijk, grappig, zingen de mooiste harmonieën en zijn ook nog eens dol op Nederland… En wij op hen!

Nog een mooi weetje: Venice nam hun live DVD op in Theater Carré in Amsterdam. Op 15 juli is in het bostheater de Amsterdamse cirkel dus weer mooi rond en zorgen we er met elkaar voor dat de liefde voor Nederland weer extra aangewakkerd wordt tijdens deze zinderende zondagavond!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: