Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jett Rebel in Openluchttheater Caprera.

Concerttip zaterdag 7 juli: Jett Rebel in Openluchttheater Caprera

In Nederland kon men de afgelopen 3 jaar niet om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk.

LIVE
Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen.

Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom.

Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst 4 clubtours en verkocht deze allemaal uit. Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen. Geen singles, maar albums.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: