Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Seasick Steve in de Oosterpoort.

Concerttip dinsdag 3 juli: Seasick Steve in de Oosterpoort

Met zijn vuige bluesrock zonder poespas, gespeeld op zijn eigenhandig in elkaar geknutselde gitaren, klinkt Seasick Steve vitaler dan menig jonge muzikant. Hij wordt getypeerd als een buitengewone artiest sinds hij bekend werd bij het grote publiek met zijn ongelooflijk rauwe, krachtige emotionele uitvoeringen op tv. Het zijn ook die verbazingwekkende en meeslepende live-shows waar Seasick Steve en zijn drummer Dan Magnusson het beste tot hun recht komen.

Seasick Steve
De release van zijn laatste album ‘Keepin The Horse Between Me And The Ground’ in 2016 mondde uit in een optreden in de iconische SSE Arena, Wembley in Londen. Het album werd het vijfde opeenvolgende Top 10-album van Steve in het Verenigd Koninkrijk.

Rock je, of rock je niet
“Het is een grote eer om jonge mensen te laten zien dat je niet saai bent, als je oud bent. De meeste jonge mensen denken dat oude mensen uitgeleefd zijn, en dat zijn ze vaak ook! Bij jonge mensen merk je snel ‘rock je, of rock je niet?’. Maar als we spelen en ze gaan uit hun dak, dan weet je dat je het goed gedaan hebt.”

De gekste, meest rockende en wildste show
Zoals hij zelf al zegt; Seasick Steve heeft de tijd van zijn leven wanneer hij zalen uitverkoopt en hij de hele wereld over gaat. Het is de energie van nieuwe nummers opnemen en de kick van het live spelen voor enorme menigten die hem blijven motiveren. Dit is de gekste, meest rockende en wildste show die je de hele zomer zult zien.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: