Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: JAY-Z en Beyoncé in de ArenA.

Concerttip dinsdag 19 juni: JAY-Z en Beyoncé in de ArenA

Het powerkoppel JAY-Z en Beyoncé gaat samen On The Run tijdens de OTR II tour. Op dinsdag 19 en woensdag 20 juni staan Jay-Z en Beyoncé in de Johan Cruijff ArenA

Beyoncé brak in 1997 door met de meidengroep Destiny’s Child. Met wereldwijde hits als ‘No No No’, ‘Jumpin’Jumpin’ en ‘Say My Name’ waren de meiden niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In 2005 nam zij definitief afscheid van Destiny’s Child, na in 2003 al een solo-album, getiteld ‘Dangerously in love’, te hebben uitgebracht met onder andere de hits ‘Crazy in Love’ (samen met haar echtgenoot Jay-Z) en ‘Baby Boy’, ging zij onder de naam Beyoncé verder als solozangeres. En met hits als ‘Irreplaceable’, ‘Halo’, ‘If I Were A Boy’ en ‘Beautiful Liar’ bleef ze topnoteringen halen in zowat elke hitlijst.

Naast haar solocarrière legde ze zich ook toe op het acteren. Zo speelde ze in ‘Dreamgirls’ (2006), waarmee ze een Golden Globe-nominatie verdiende, en had ze rollen in ‘The Pink Panther’ (2006), ‘Cadillac’ (2008) en ‘Obsessed’ (2009).

In 2004 trouwde Beyoncé met rapper Jay-Z. In 2014 ondernamen de twee ook al een wereldtournee. Jay Z is een van de succesvolste hiphopartiesten en ondernemers in Amerika. Wereldwijd verkocht hij 40 miljoen albums, terwijl hij Grammy Awards kreeg voor zijn muziekwerk, en met vele andere, grote artiesten samenwerkte. Daarnaast runt hij een zakelijk imperium dat zich bezighoudt met of investeert in onder meer kleding, schoonheidsproducten, basketbal en horeca.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: