Voormalige Idols-winnaar Boris (Titulaer) is terug! Na een periode waarin hij zichzelf Bo Saris noemde, als eerbetoon aan zijn moeder, is de in Venlo geboren Boris terug in de zalen met een nieuwe sound. Na in 2017 door heel Nederland te hebben getoerd, met optredens in onder anderen TivoliVredenburg en Paradiso, brengt hij in 2018 een nieuw album uit, ‘NEON‘. “Op zijn nieuwe album laat Boris zijn geliefde funk samensmelten met een hedendaagse sound.” aldus Maxazine.nl. Het album kwam tot stand via een succesvolle crowdfunding, waaruit blijkt dat de zanger nog steeds erg geliefd is.

Nederland leerde Boris kennen tijdens het tv-programma Idols, waar hij zijn gevoel voor soul liet horen. Nederland raakte al snel onder de indruk van de charismatische zanger en in 2004 kwam zijn debuutsingle ‘When you think of me’ direct op 1 in de Nederlandse Top 40. Boris werkte samen met artiesten als Angie Stone, The Chainsmokers en John Legend, en stond tweemaal in het voorprogramma van Katie Melua in de Heineken Music Hall. Hij bracht enkele albums uit, die stuk voor stuk een groot succes waren. Boris trad op tijdens de Night of the Proms en North Sea Jazz, verkocht zaal na zaal uit, en nam meerdere succesalbums op, waarvan er drie in de album top 10 terecht kwamen.

In 2015 werd Boris’ ‘She’s on fire’ (van zijn album ‘Gold’) zelfs gebruikt in de kaskraker ’50 Shades of Grey’, samen met nummers van The Weeknd, Ellie Goulding en Beyoncé. Na zijn ‘Keep the Soul alive’ tournee in 2017, is Boris nu terug met zijn ‘Keep the Funk alive’ tour, die hem op [datum]naar [zaal/plaats] brengt. Een show met funky nieuwe tracks, vette soul en classic Boris-songs.

Op 27 september staat Boris op het podium bij Grenswerk in Venlo.

Deel: