Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Laurence Jones in Burgerweeshuis.

Concerttip zondag 29 april: Laurence Jones in Burgerweeshuis

De pas 25-jarige Engelse bluesman Laurence Jones maakt platen in een moordend tempo. Op 9 maart 2018 verscheen ‘The Truth’, zijn vijfde album in zeven jaar. Hierop gaat Jones nog meer richting de crossover blues van zijn helden John Mayer, Eric Clapton en Jimi Hendrix.

Al vanaf het begin van zijn carrière is het duidelijk dat er een oude ziel in de jonge Jones huist, zoveel gevoel en diepte zit er in zijn solo’s. Hij stond al samen op het podium met met sterren als Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa en Eric Burdon maar met zijn stevig rockende band kan hij het inmiddels makkelijk zelf als hoofdact af! Hoe goed Laurence Jones op plaat ook mag zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: