De Leuke Festival maakt zich op voor alweer de vierde editie op zaterdag 21 juli. Op vier verschillende podia vinden optredens plaats van verschillende artiesten, zoals Sef, De Likt, Gallowstreet, DJ TLM met special guest Brainpower, Afriquoi, Jacin Trill en Amartey. Ook kan het publiek los gaan op de succesvolle feestconcepten Singlefeestje, De Danshal en Fluff Disco. Naast het gevarieerde muziekprogramma presenteert De Leuke Festival zoals gewoonlijk weer allerlei extra’s, zo kan het publiek bijvoorbeeld thee drinken op het verleidelijke Temp-thee-sjon Eiland. De kaartverkoop voor het festival in Utrecht is reeds gestart.

De leuke muziek
Op De Grote Podium is plaats voor de lekkerste popmuziek van toen en nu, gedraaid door de collectieven Singlefeestje, No Diggity en Fluff Disco. Daarnaast treedt Sef live op, wordt dj TLM live bijgestaan door Brainpower en brengen DAISY en Aiscream het feest tot een hoogtepunt. Poppodium EKKO host ook dit jaar het live-podium, waar De Likt dit jaar hun De Leuke-debuut maakt. Daarnaast is er ruimte voor de energieke livemuziek van Afriquoi, de hiphopbeats van Jacin Trill en de prachtige teksten van Linde Schöne.

Brass-collectief Gallowstreet voorziet het De EKKO Podium van een energieke afsluiter. De Tropische Podium is dé plek voor zonnige wereldmuziek. Arabische live-muziek van Cairo Liberation Front, Caribische beats van De Danshal en Rico South, afropop van Amartey en de lekkerste musica latina van dj Mickster (Fiesta Macumba). De Disco Podium is een nieuwe toevoeging aan het festival. Disco meets electronica, met onder andere grootheden als Philou Louzolo en SHMLSS en het collectief Pablo Discobar Soundsystem achter de decks.

Deel: